fredag 9 juli 2010

Kolmården!

Vi har spenderat 2 varma, härliga, upplevelesefulla dagar i Kolmården. Och jag säger bara...WOW...jisses så nära djuren man kommer!! Jag har aldrig varit med om nått liknande faktiskt.
Bjuder på lite bilder...orden blir onödiga då.







Showen med delfinerna är nog bland det bästa som hände den dagen. Verkligen sevärt!! Man fick nästan tårar i ögonen när man såg de vackra delfinerna.



Vi såg även showen med rovfåglar...mycket imponerande. Att man kan få så vilda djur att göra som man vill (med lite tur). Fåglarna svepte över publikens huvuden, det var nästan så man kände klorna i håret...coolt som barnen säger.



På kvällen hade vi bokat en överraskning till barnen...eller..ja även till oss. En guidad tur ner till de sibiriska tigrarna. Med lite mat lockade de fram en tigerhona. WOW närmare än så här kommer man inte...om man inte är i nått annat land. Lusten att sicka ut handen och klappa var väldigt stor, men tur nog så har man ju spärrar.



Sedan hann vi inte mer den dagen. Nästa dag började vi med att titta på det vi inte hann dagen före. Killarna hittade en hinderbana som de var tvungen att testa...Linus vann! Casper...tja, han var lika smidig som ett järnrör...det blev många skratt!



Innan vi åkte hem så gjorde vi safariparken! Den ene mer faschinerad än den andra..och någon rädd för att bilen skulle bli mål för djuren.



Med dessa härliga dagar åkte vi sedan hemmåt. Men vi gjorde ett stopp på vägen i Gränna. Där fick vi köpt lite polkagrisar och sett hur man tillverkar dom. Det var lite kul.

Inga kommentarer: