tisdag 16 oktober 2012

71 000 Läsarbild

Kom just på när jag satt och läste Aftonbladet att jag blir så upprörd på dessa läsar foton. Det är ju hemskt att folk ska kunna tjäna pengar på andras olyckor!!
I somras råkade vi komma precis när en singel olycka hänt när vi var på väg hem från Piteå.
En man hade enligt honom blivit prejad in mitträcket när en annan oxo skulle över till vänster körfält. Mannen körde väldigt fort. Maken kommer ihåg den bilen för han reagerade och tyckte det var väldigt fort, när han själv blev omkörd av honom.
I alla fall hade bilar stannat när vi kom men inte gått ut. Vi stannade och P gick ut. Mannen hade klarat sig men det låg bildelar och massor med väggrus på vägen. När P gick ut började andra oxo att gå ut. En man gick direkt och började röja vägen. En annan yngre kille med tjej kom oxo ut. Det jag reagerade på var att han hade sin kamera i högsta hugg. Va fan!? Behövde han kameran när han skulle ut för att hjälpa?! Det tog inte heller många minuter förrän bilarna började tränga sig förbi för att köra vidare....idioter...det fanns ju folk som försökte städa upp!!

Jag blir så RUSKIGT för bannad på att folk ska kunna sko sig på andras olyckor. Tänk dej att du själv råkar ut för en olycka, någon anhörig, din man eller värst av allt...ditt barn ligger på backen skadad...eller på båren med ambulanspersonal som håller på. Och där...mitt i tragedin står någon med en JÄVLA kamera!!! Några minuter senare plingar det till i din Aftonbladet app....och där ser du dej själv och din olycka...till beskådning för hela världen. Så jäkla vidrigt och oetiskt.....fattar de inte!!

Inga kommentarer: