tisdag 27 mars 2012

Gröna tänder

Ibland så kan faktiskt lille man vara rätt så söt....

Igår morse så studsade han upp ur sängen (vilket han aldrig annars gör), säkert på grund av att han faktiskt kom i säng i tid.

-Mamma, har du gröna tänder....?

Lite ställd blir man ju av en sån första fråga på morgonen, men jag finner mej och svarar att det har jag....måste borsta mina tänder.

-Har jag gröna tänder...?

-Ja det har du, du måste oxo borsta dina.

Nu blir han så nyfiken på att kolla, så han tänder upp alla toalettens lampor...vilket resulterar att han faktiskt inte kan se med sina nyvakna ögon. Men han kravlar sig upp på toaletten och krånglar sig så han kan luta sig mot spegeln. Här är det ännu ljusare eftersom han kommer nämare lamporna där över......fast han har gett sig den på att se sina tänder. Med pannan lutandes mot spegel kanten och tänderna blottade tar han ena handen och lyfter upp ena ögonlocket....bara så han kan se. Och det såg så fantastiskt roligt ut att jag önskar det fanns dokumenterat på bild!!

Men sen så fick han ju utegångsförbjud på kvällen...för att han inte lyssnar!! Sen blev han sur för att han inte fick somna i soffan. Så han gick in till sitt rum och somnade....med kläderna på! Så han var verkligen redo för dagen idag, direkt!! ;o)

Inga kommentarer: