lördag 5 juni 2010

11 år idag!

Idag fyller Casper år! Hipp, hipp. Hurra, hurra för min stora pojke ida!! 11 år blir han.

Vi slog in paketen dagen innan och ställde fram dom på bordet så han fick dreggla lite ;o). Lite elakt kan tyckas men det är så roligt att se spänningen i deras ögon. I år var vi lite extra "elaka" eftersom vi köpt en iPod som han önskade sig mest av allt, men slog in den i ett jätte stort paket som vi gjorde lite tyngre, så att han inte skulle kunna ana vad det var.

Traditionsenligt så väckte vi honom på morgonen med paket, fika & sång. Han blev tyvärr inte väckt...för han hade varit vaken sedan 06.30 & vi kom in kl. 09.00.
4 av paketen var kläder och så öppnade han iPoden sist...tror han blev extra överlycklig när han verkligen såg att det var det han fick. Först innan han öppnade det så trodde han att det var en streetboard. Men när han öppnade paketet var det en gevärskartong, då blev han misstänksam för han såg att det var vårat luftgevär som var på kartongen. Och när han såg iPoden så lös han som solen.

Precis innan jag åkte till jobbet så kom två av hans kompisar förbi & överraskade honom med glass. Det var för himla gulligt gjort av dom!!

2 kommentarer:

Veronica Ch sa...

Våra grabbar börjar bli stora, min Johan blir tolv sista juni.
Kan tänka mig sonen din blev glad över sin ipod.
Kram på er. / Veronica

Mia sa...

Härligt att ge dem nåt de verkligen önskat sig tycker jag :) Vilken färg blev det? Oliver önskade sig en kornblå, som mamma tillslut hittade i Lule, han blev så himla glad. Hälsa och gratta storkillen från tant Mia ;) KRAAAM