måndag 14 juni 2010

Stoppljus

Igår började jag min dag med att stiga upp tidigt och åka till...urskogen Åsaka. Linus hade fotbollsmatcher där. Turligt nog så var vädret jätte härligt och solen lyste varmt och skönt.
Det gjorde dagen lättare att börja på, sen slapp jag ta med mej vilden wille. Även det gjorde dagen ljusare.

Åkte till samlingsplatsen och möttes upp av glada föräldrar..och jag blev ännu gladare. Fick samåka med en av "mina" goa hockeymammor. Fast det blev lite brått eftersom alla åkte när vi kom på att samåka och all min packning var tvungen att byta bil. Men hon visste precis vars vi skulle...TUR!!

Vädret blev bara bättre och bättre och varmare och varmare. Träffade fler hockey föräldrar, fast från ett annat lag. Måste säga att dagen var mycket trevlig, det tackar jag för. På vägen hem kom regnet och jag fick en fin kommentar att jag fått färg under dagen.
Kom hem på ett strålande humör. Tog mej till och med i kragen och klippte gräsmattan. Men det kan ju göra vem som helst på dåligt humör...när fanstyget ännu en gång måste jävlas...hmm...lite får jag kanske skylla mej själv för att jag skulle låta Wille försöka hålla gräsklipparen igång medans jag tömde uppsamlaren...det gick ju inte så bra...nä.

Senare på kvällen kom andra goa vänner förbi och drack lite kaffe. Även då fick jag höra att jag fått färg i ansiktet....nu blev jag ju nyfiken och var tvungen att gå till spegeln o kolla...jojjomen...visst hade jag fått färg! Jag såg ut som ett stoppljus...illröd med vita ringar runt ögonen. SNYGGT!!

1 kommentar:

Ullkika sa...

Ja det var ju vad jag sa, fniss! att du fått färg ;) men du var faktiskt inte ensam. Visst hade vi det riktigt mysigt! Ser fram emot nästa gång... Vilken färg var det nu du skulle ha på dina kort & vilken dag ska de vara färdiga?
KramiZ Ullkika