söndag 16 januari 2011

Dags att uppdatera GPS:en

Idag blev det en tur till Skara i alla fall. Mitt hjärta kunde inte med att stanna hemma, trots att jag väldigt mycket mer behövde åka och träna. Det skulle vara ett pumppass idag med härliga Pernilla, våran kursledare.
Men jag är glad att jag åkte för Casper blev glad över det.....trots att vi tog oss en ofrivillig sightseeing på vägen dit. Varför då då?

Jo, startade bland de första i klungan men vågade inte haka på helt eftersom jag tyckte de var fartdårar och det var blött och sliskigt på vägen. Litar inte ett jota på våra vinterdäck. Sedan var jag tvungen att tanka på vägen. Men jag tänkte att det är ju ingen fara....jag har ju ställt in GPS:en. Precis när jag tankat färdigt kom en klunga med 3 bilar tätt efter varandra. Som följde varandra....vi kom fram till att det är nog några föräldrar. Så vi hakade på bakom dom....sedan svängde de in mot Vara. Jag svängde oxo och Gps:en tyckte det var fel väg....ringde då en ledare och frågade om det var så man skulle köra....tänkte att de kanske kör en annan väg.
Men det skulle man ju naturligtvis inte göra....så där fick vi en liten detour på 2 minuter. Väl på spåret igen och framme i Skara, skulle vi av en stor väg...och tydligen köra in mot stan. Vägarna var nya och min vägvisare ville inte vara med. Då kom jag ännu en gång fel! Körde 5 km på motorväg som jag inte skulle köra på. När vi kommit oss av den och ändrat till rätt riktning så hamna vi på Jula. Där ringde jag igen, lite lätt desperat till ledaren igen...JAG HITTAR INTE!!....VAR FAN ÄR JAG???....efter 2 varv runt Jula affären kom vi till rätt plats. Det var inte roligt!!

Kan vara dags att uppdatera kartorna i vägvisaren....tänkte göra det förra året, men av ren snålhet lät jag bli. Men NU ska det bli!!

1 kommentar:

Ullkika sa...

Haha! skönt att man inte är ensam... det där har jag gjort många gånger, fniss!
Man kan ju skratta så här i efterhand, men det ÄR INTE roligt när man håller på & yrar runt med ett gäng tjatande ungar i baksättet.
KramiZ Ullkika