tisdag 10 maj 2011

Mitt måtto!

Busenkelt!!
"Inled mig icke i frestelse....jag kan gå själv!"

Det var ju snabbt avklarat. Så vad har resten av dagen bjudit på? Jo, först jobbet. Sedan gick jag hem vid två tiden i det underbara, vackra, vama, underbara, superhärliga, soliga vädret. Tänkte sola blekfläsket men maket föreslog en tur ut till Överby, så det gjorde vi. Fick handlat lite kläder till honom och nya badshorts till Linus....som för övrigt varit sjuk i flera dagar nu.

Efter det var det maten som stod på schemat. Dagens middag blev pasta sallad, sedan åkte jag iväg och fick ÄNTLIGEN min bitskena. Inte är det skönt att ha den i munnen och inte kan man prata heller...eller jo det går, om man inte har något emot att läspa med stort lääässsp (lite dreggel oxo). Höll på dö av pinsamhet när jag skulle betala den. "Inte godkänt"...WTF...jag visste ju att det fanns pengar i förrgår!! Ville bara dö där och då...med en person väntandes bakom....gulligt nog fick jag med mej skenan hem i alla fall och så får jag betala den i morron. Jag hade många tankar i huvudet....hur fan kunde det inte finnas några pengar? har någon handlat? m.fl. Men när jag kollade hemma så fanns det pengar....jälva apparat dom måste ha!!?

Hemma därifrån svidade jag om och åkte till Q och tränade bodybalance. Ville bara dö när det var färdigt. Jag var helt slut i ljumskarna....det bara skakade. Bilfärden hem var mer än obekväm...orkade knappt trycka ner pedalen. Har aldrig haft problem med att hålla ihop benen (fråga min man...hähähä, jag har gjort mitt) men nu gick det bara inte....Känner redan hur mycket träningsvärk jag kommer att ha.
Nej nu ska jag inta duschen och sedan ta min skena och krypa ner i sängen....dessutom tänker jag ha en välförunnad sovmorgon i morron!!

Inga kommentarer: