måndag 28 november 2011

Wille 5 år!!

Vi har ju inte bara skurit oss på sista tiden. Vi har även firat monstret som fyllt 5 år 111122.

Kvällen innan bestämde vi oss för att fira honom lite eftersom jag skulle jobba dagen han fyllde år. Och som tur var så hade han somnat till lite på kvällen. Så vi gjorde i ordning en liten
bricka me fika och så sjöng vi. En inte allt för pigg kille som verkligen inte gillar att vakna när han inte själv vill blev först lite surig.


Men sedan när han öppnade det stooora paketet och fick sen sitt älskade stall som han trånat efter i över ett år, så kom ett leende fram.
Det verkade som om han blev nöjd med det han fick på kvällen.


Den riktiga dagen på kvällen kom familjen med mera paket. En grej som blev väldans populär var den lilla hamstern som han fick att farbror Stefan och Jenny (som inte kom för Linus varit sjuk, men mest för att hon just fått bäbbe).
På förmiddagen kom även A-lags spelarna Emil och Andreas för att fira honom. Wille hade nämligen bjudit dom på kalas. Och han blev SÅ lycklig över detta. Av dom fick han en Saming innebandy klubba....lyckan var gjord!!
Sen fick han en massa fina grejor av farmor och farfar, bland annat en radiostyrd bil.
Pengar fick han av mormor, morfar, gammel farfar och hans gulliga dama.


Tårtan skulle vara prydd med ett lejon, ett väldigt fult lejon...men viktigast av allt var fyrverkeriet på. Inte blev tårtan god heller....vette fasen vad som blev fel....blä!!
Nä nästa år tror jag nog att jag beställer nått foto som man kan sätta uppe på. Det blir super fräckt!!


Ja...man kan ju tro att han var nöjd....men se icke det!! Naturligtvis skulle han vara i farten senare (inte just den dagen då, utan senare). Uppe i cafeterian på ishallen har han visst gått och sagt att mamma är dum, för hon gav inga fina presenter. Kalaset var visst inte heller roligt.....
Kommer bli billigt för oss framöver....vem vill fira han?! ;o)

Inga kommentarer: