tisdag 20 december 2011

Så j-la dum i huvudet!!!

Nu blir jag så där upprörd igen....fast jag inget fattar. Ni får ursäkta mitt språk...men ordförrådet är inte bättre än så. Nu kläcker stadsmininstern ut sig detta i tidningen.

 "Statsminister Fredrik Reinfeldt menar att regeringen har varit öppen med att arbetslinjen inte har fungerat för unga i Sverige.
– Det är en stor prövning. Jag kopplar det i hög utsträckning till att barn och ungdomar inte lär sig tillräckligt i skolan och att vi har för många som inte uppnår fullständiga betyg. Därför gör vi om den svenska skolan, säger han."

JAHAAAAAAAAAA!!!!??? Så hans misslyckande är skolans fel?!?! Ja det är ju satans lätt att skylla över på någon annan...skolan har väl fungerat i alla år förr...?? Varför ska man införa betyg i så tidiga åldrar? För att barnen ska känna större press?? Ska inte barn få vara barn och lärandet ska vara roligt?? HUR många föräldrar kommer inte att pressa sina barn för hårt?? Hur jävla du får man vara.....SNÄLLA Sverige låt honom INTE få vinna nästa gång!!! VAD har blivit bättre....förutom att de rikare blivit rikare!!??

Inga kommentarer: