söndag 9 september 2012

How clean is your house?!

Ja det kan man ju verkligen undra. Ett av sommarens stora projekt har varit att kasta skit!! Vi hade bestämt oss för att hyra en container. För vi har så mycket skit, att hyra ett släp skulle ta evigheter!

Direkt efter hemkomsten från Pite satte jag igång med att rensa kläder. Jag visste ju att jag hade ett stooort överflöd av den varan. Efter att svägerskan fått ta de hon ville till sin son (min gudson) så hade jag ändå
fasansfullt nog 8 säckar kläder och en korg med leksaker kvar?!
Pinsamt!!


Här är i alla fall skräck säckarna ute i väntan på hämtning så andra får nytta av dom.

Några dagar efter att kläderna åkt iväg så kom containern. Då var det bara att börja bära säckar. Hade faktiskt förberett massor innan den kom. Och det var tur den kom när den kom, jag hade inte mer plats att ställa säckar på där nere. Det var så fullt att man knappt kunde gå in dit. Hade tänkt ta kort på det men det hade varit allt för hemskt att visa. Min källare hade passat utmärkt för det där programmet för stökiga hem.

Containern blev väääldigt full!!
Och nu återstår bara organisering av grejorna som är kvar. Orkar inte med det riktig just nu. Hittar ingen inspiration för tillfället.


1 kommentar:

Veronica sa...

Halloj. Ser du haft fullt upp :) Men det är härligt när sånt där är gjort.
Kul att du bloggar ibland, jag är mer för både att läsa bloggar och blogga själv än att vara på facebook. Mycket roligare med bloggar..
Ha det gott. Kram. / Veronica