torsdag 13 maj 2010

Let's Move

Dagen har spenderats först på jobbet med tjatiga samtal och ingen åtkomst av patienttelefoni system. Trodde jag skulle avlida så trött jag var. Känner mej inte riktigt frisk heller så det kan ju ha med saken att göra.

Sedan åkte jag hem och fräschade upp mej. Tog barnen med mej och åkte till Let's Move mässan. Hela arenan fylld med sporter för ungarna att prova. Sekunden vi stegade in så försvann Casper och Linus. Hittade dom efter många om och men vid någon slags badminton grej. Man kunde tydligen vinna en cokacola cykel om man lyckades slå i bollen i en liten korg. Skam den som ger sig...både Casper och Linus lyckades tillslut få i bollen. Sedan hade de på agendan att åka rullstol, för de hann de inte göra när de var där med skolan. Casper han provade även på kälkhockey.
Wille han var i himelriket. Vi stannade först till vid hockeyn men han var inte sugen på att åka skridskor just då. Sedan provade vi lite golf och då fick han syn på älgen Rut som man fick rida på. Det var ryttarföreningen som hade den. Wille blev lyrisk när han fick se häst grejor och tro det eller ej...men det första han gjorde när han gick fram till en sadel de hade ställt upp..var att lukta på den!! Vem gör så?! Jo...det gör hästälskare!! Vi köade jätte länge tills det var hans tur...men då fegade han ur..för den hade ju snurrat så fort med de andra. Han förstod inte att den kunde gå sakta :o)
Sedan spelade han lite fotboll och provade bowling. Efter det tyckte han att det var dags för sin skridsko premiär....Han var jätte duktig!Själv fick jag chansen att se Niklas Wikegård irl...och han var liten..eller späd rättare sagt. Men det var jätte roligt att vara där!!

Inga kommentarer: