lördag 15 maj 2010

Rida rida ranka....

Vaknade idag med världens huvudvärk vid kl. 7. Tog mej en alvedon och gick ner till sängen igen. Vaknade igen vid 9.30 och då var huvudvärken fortfarande kvar, fast inte lika illa.
Det är väl för taskigt att vakna så?! Vet ingen värk som är så svår att få väck som den.

Trotsade i alla fall värken och överraskade Wille med att åka till Ridskolan så han fick rida. Linus följde med men ville INTE rida....
Wille blev i alla fall helt överlycklig när jag berättade det i bilen, då skulle han rida sin Lukas....
Väl där så mötte Linus sin hockey kamrat, som var där med sina syskon. Han skulle minsann rida...och då ville Linus oxo rida...hmmm...
De två hade i alla fall roligt innan de skulle rida. En häst bajsade ganska nära och doften av hästbajs spred sig mot oss....Linus tyckte det var jätte äckligt o han fick nästan kväljningar....haha...Wille han stod redo med hjälmen på sig i högsta hugg.
När det väl var mina barns tur så fick de välja häst...Wille han tog den största ponnyn!Så här lycklig var han när han satt sig upp...!

Linus tyckte nog det var liiite pinsamt att rida...för det är ju ingen "kill grej" och ville inte alls vara med på bild...men jäklar vad duktig han var när de travade. Han hade riktigt snygg stil...Det här kommer vi säkert att göra om...fast det var dyrt. 40 kr för 15 min....kanske inte låter så dyrt men om man slår ut det på en timme så blir det ju 160 kr/timme. Men jag tyckte det var värt det, om man jämför med andra ponnyridningar där du betalar 20 kr och får åka i en runda som inte är längre än ett varv runt huset!

Här är en sista bild på mästerryttaren....

Inga kommentarer: