söndag 30 maj 2010

Willes bravader

Steg upp tidigt idag för att Linus hade fotbollsmatcher idag. Egentligen skulle han nog inte ha åkt dit för dagen innan blev han väldigt hes och lite snorig. Men jag tänkte att de är så många så det blir nog inte så många minuter som han får vara ute på planen. Och så var den hans första match med fotbollen...så att säga nej hade varit som att slita ut hjärtat ur kroppen på honom. Vad jag inte visste var att de delade upp dom i 3 lag med 7 killar i varje. Så det blev ju en hel del spel!!

Blev i alla fall väckt på ett trevligt sätt. Frukost på sängen, en bok och lite godis.

Sedan klädde vi på oss, packade sakerna och begav oss till mötesplatsen. Vi var på ett ställe som jag hörde någon kalla "knorren". Det var en fotbollsklubb belägen lite i skogen. Man fick gå på en skogsstig för att komma till de större planerna. Måste säga att det var super mysigt där.
Wille sprang ju och var galen som vanligt. Innan sista matchen sitter jag i grodan ro och fikar lite med andra föräldrar. Wille ser jag långt bort på andra sidan planerna jagandes 2 andra killar. Ser hur han springer mellan två planer och hips vips så är han inne på planen. En dommare lyfter honom under armarna och bär honom av planen...känner bara att j-la unge!! GUD va pinsamt!! Och man kan ju tycka att han borde fatta att man INTE får vara där då. Men inte Wille....han springer in igen...och åter igen lyfter dommaren ut honom. Inser då till min stora förtret, att jag måste få honom bort därifrån...så jag börjar springa dit. Två mammor som även är hockeymammor tjoar, skrattar och ropar åt mej när de ser min inte såååå glada min, och wilde Wille. Min enda tanke och det enda jag kunde säga var "Det är INTE mitt barn". Som tur var så gick han inte in igen...fast egentligen var det den andra bravaden den dagen.

Första bravaden var när jag skulle gå och kissa. Då skrämde han ihjäl de två hockeymammorna som skulle hålla ett getöga på honom medans jag var borta. Naturligtvis så tog det ju lite längre för mej för jag hade ju gått fel väg tillbaka. Skulle på toa men hamnade på parkeringen....väldigt bra orienterat av mej!!
När jag väl var tillbaka så kommer en av mammorna med en annan mamma för att se om Wille följt mej...men det hade han ju inte....stackars dom!!
Kollade runt när jag kom tillbaka men såg inte Wille nånstans...!! En av mammorna hittade han vid de föräldrar som gjort ett helt picknicksamhälle med stolar o filtar. Där satt han och höll i ett koppel....!! Jag borde ju förståss ha vetat att jag FÖRST skulle titta var hunden var...men så smart var jag ju inte. Allting gott slutet gott.

1 kommentar:

Ullkika sa...

Fniss! Hihi! Hoppas att både du & den lille följer med imorgon-söndag... för det ÄR verkligen en härlig underhållning när Lille Wille är med ;)
KramiZ Ullkika(en av hockeymammorna)