torsdag 8 april 2010

Familjen Annorlunda

Familjen Annorlunda har satt sina spår på kompassgatan igen.
Kommer hem från jobbet, hyfsat trött...barnen tar på sig kläder, inklusive fotbollsskor för de ska ut och spela. Efter en stund får Linus vackert packa sig in för han har tagit av sig mössan. Sommaren är visst tidig enligt honom. Sedan frågar jag om Wille är där ute. Jo det var han ju...han stod på våran ute grill. I grillen i vattnet, enligt Linus....Jag rusar upp för att ropa på honom och får då se...Wille ståendes på grillen, utan jacka och byxorna nerdragna till fötterna...pissandes rätt i grillen!!! Jag sliter upp altandörren och skriker åt honom. I ögonvrån ser jag Casper komma springandes för att stoppa Wille. Han tar ett hopp upp på trä terassen som den står på, och slinter..med fotbollskorna för det är blött...ser bara ungen vurpa med benen högt över huvudet.
Då brister det för mej...och jag skrattar, skrattar så jag nästan viker mej. Får samtidigt världens dåligaste samvete för han fick ju ont...försöker mellan skratt attackerna säga att jag tycker synd om honom och att det eg. inte är roligt alls....men det såg så roligt ut. Vad är det för nått?!?!
In kommer dom i alla fall och jag får skällt lite till på Wille.

Inte många minuter senare tittar Linus ut och får se Mulle (våran katt) uppe på grannens tak...vad då tokfan har där uppe att göra!!

1 kommentar:

Ullkika sa...

Fniss! du får då till det... men jag undrar om inte vi också är lite av en familjen annorlunda utan en Wille ;)
KramiZ Ullkika
Psst! du får hålla din tumme på lördag att jag vinner ngn scraptävling på Wänerscrapen :)