måndag 12 april 2010

Träningsvärk from hell!

Smärtan är förödande! Varje röresle som innebär att spänna någon muskel i benen är direkt smärtsamt!
Var och tränade Kettlebell igår på motionspalatset. Det är en rysk (tror jag det var) träningsform. Där man använder sig av en stålkula med handtag. Som man sedan b.la svingar på olika sätt eller bara lyfter. Videon visar nog bättre än vad jag kan beskriva.



Tänkte först när vi fick lära oss grunderna, att det här är ju busenkelt. Men ju längre mintrarna gick desto mer skakade benen. En stund kändes det som om jag inte kunde få luft och det flimrade framför ögonen...SHIT....säger jag bara. Jag var så slut i benen när det var över att jag hade svårt att komma ner för trapporna! Vet allvarligt inte om jag vågar gå dit igen....för jag vet ju att det kommer att vara värre i morgon. Nåväl, man får väl se det positiva i det hela. Jag har rört mej ordentligt och det har gett något!!

Annars var helgen lugn och fin. Blev bjudna på grillning hemma hos Patrik och Veronica på lördagen. Det var verkligen mums och trevligt!! Fick lite ny lärdom av herr Patrik om vad man kunde göra med sin Wii konsol...ladda ner spel och dyligt. Väldigt intressant. Tydligen kunde man ladda ner SegaMegadrive Sonic. Det spelet frambringar ju väldigt många minnen. Minns att när jag inte ville ha det mer så gav vi bort det till mitt kusinbarn Linus. Och den turbo ungen var ju överjävlig på det spelet. Och alltid skulle man spela det oxo när man passade honom. Idag är han ju inte så liten....haha. Jag ska i alla fall ladda ner det!

Inga kommentarer: