torsdag 2 december 2010

Fruset både här och där.

Officiellt så kan jag nog nu räkna mej till skaran "Världens sämsta mamma". Åtminstone så kändes det som det när jag kom hem från jobbet och nu ikväll.

Varför då, då?

Jo, jobbade till 16. Maken var på ishallen med Linus som åkte med en kompis. Jag åkte från jobbet och hämtade Wille.
När jag kommer till huset så ser jag min Casper, ensam på bron. Stelfrusen!! Stackaren hade inte tagit med sig nyckeln när han gick till skolan. Inte heller hade han någon mobil. För han får inte ha med sig den....mobilen har inget på skolan att göra är min åsikt.
Han har roat sig i -6.5 grader i 2½ timme med att skotta en gång mellan bron och våran parkering. Han var helt iskall och  jag ville DÖ!!! Stackars stackars.... :o(
Det var bara in och stoppa honom i badkaret med varmt vatten. Sedan gjorde jag några mackor och packade hans hockeysaker.

Sedan ikväll bestämde vi att det skulle bli pizza till middag. För jag orkade inte laga mat. Skulle köpa den efter mitt träningspass....men tyvärr så blev klockan så mycket innan det var färdigt och jag kommit mej ut att det inte blev något av det heller. Maken blev utan mat, Casper och Linus fick frys hemmagjord pizza och Wille potatis och köttbullar.....gott va?!

Inte någon bra eftermiddag med andra ord.....MEN träningen gick skita bra och det var SÅ roligt!!

1 kommentar:

Ullkika sa...

...Så kan det gå ibland :( Men det var väl inte ditt fel vännen!! Han kunde ha gått hem till mig, hälsa honom det! att nästa gång han har tänkt glömma sina nycklar sååå kan han traska till Karlssons ;) Då kan vi bjuda på lite choklad i väntan. Dessutom kan han få skotta hos oss om han vill ;)
Kram Ullkika
Kanske syns vi i ishallen imorgon.