söndag 19 december 2010

Ingen vidare tur i spel.

Det blev en härlig eftermiddag/kväll på Liseberg. Som visserligen började dåilgt...men som blev bra. Man kan tacka gudarna att det inte var så kallt!!!

Bilresan trodde jag skulle ta evigheter för att det inte var så bra väglag. Dessutom hamnade vi bakom en plogbil på E20 i Ljungskile. Efter det var det ganska dålig väg med snörök och modd, men ju närmare Göteborg vi kom desto bättre blev vägen.

Väl framme så upptäcker vi att Linus inte tog med sig sina täckbyxor, fast jag sa att han skulle det. Den ungen han bara tar för givet att andra ska ta hans saker....jag blir så arg!! Men vi hittade hockeydamasker (som skulle vara julklapp egentligen) och ett par regnbyxor i bilen. Så det åkte på.....stora sonen var verkligen optimist. Han hade rafsat på sig en vår/höst jacka....och det såg jag inte när vi gick ut. Men han är ändå 11 år...det ska väl han fatta?! Men jag hade med mej en fleeceväst (som reserv till Wille), och den fick han kränga på sig.

Inne i parken spelade vi för glatta livet....men vinsterna gick till Razmus, vi vann endast en KexChoklad och en liten liten väska med godis. Razmus däremot....jisses....En KexChoklad stjärnvinst, Dumle stjärnvinst, Toblerone stjärnvinst, 2 chipspåsar och en liten Gott & Blandat som han vann tillsammans med Wille, sist av allt. Men nästa år tar vi  han!! ;o) Och på tal om Wille. Han var jätte snäll hela tiden och var jätte lessen för att han inte vann.
Jävla idiot....blir så arg när jag tänker på vad en vuxen männsiska sa till Wille när han var och försökte vinna med far sin. De valde bort ett nummer och så tog en annan karl den och så råkade han ju vinna på den naturligtvis....och så säger idioten till Wille "hade inte din pappa varit så snål så hade du vunnit"!?! VA!!! säger man så till en liten kille på 4 år??!!
En spark i arslet borde han ha!!! (milt sagt....får tänka lite på språket...har redan skrivit fula ord).

Tror att killarna ändå var nöjd. Casper o Linus åkte bilar och gick i Gasten. Wille flög plan och åkte rensläde med Katta.

När vi kommit hem tog vi oss en liten irishcoffee hemma hos Hkan o Katta, och bara myste.

Inga kommentarer: