torsdag 24 februari 2011

Brasigt var det snart här

Snart är den här! Våran älskade braskamin. Var igår och bestämnde vilket skydd som ska ligga under den. Valde en glasskiva som är lite "rökfärgad" och rund med en rak kant som ligger mot väggen. Kommer bli kanonfint!

Helst hade jag velat att dom var här igår och satte in den...medans det fortfarande är kallt ;o) men de kommer nästa vecka den 3/3 och sätter in den. Hoppas det fortfarande är minusgrader då....skulle inte förvåna mej om det är plus...vilket i och för sig skulle vara trevlig. Men jag vill ju gärna provelda i den utan att dö inomhus.

Bävar dock för att flytta vårat 450 liters akvarium som pryder vardagsrummet just nu, där den ska stå. Det har ju hänt ett par gånger att vi fyllt lite för mycket vatten och det runnit över....TÄNK om golvet är katastrof där under. Karet har ju stått på samma ställe i några år....Yeiks!! Måste flytta den i veckan....ifall man skulle vara paniktvungen att byta golv där. Vilket jag INTE skulle vilja just nu....pengarna rullar som det är med bilar och skit.
Karet ska i alla fall ner i källaren....och det kommer bli ett jobb vill jag lova. Allt ska rengöras och tömmas, plus att man behöver spara lite vatten någonstans så att inte allt blir nytt. Då mår inte fiskarna bra!

Inga kommentarer: