lördag 20 februari 2010

Arena ras

Jomenvisst....vi bygger en ARENA som ska kosta 140 miljoner. I alla fall är det den summan vi säger från början....men egentligen kostar den över 265 miljoner. Men när den väl är byggd så kan man ju ingen göra något åt det....

Men någonstans så måste det väl ändå finnas en gud...för vi har äntligen blivit bönhörda! Nu har taket på eländet rasat in. Och innerst inne i våra hjärtan så jublar nog de flesta i Vänersborg. Tyvärr så blir det väl vi som får betala igen för att det ska lagas :o(Men man kan ju inte annat än förundras över hur jävla dåligt det är!?! Jag menar...här bor vi i ett I-land, år 2009 (då det byggdes) och kan fan inte bygga en byggnad som håller för snö! Den ska ju vara toppmodern i alla avseenden. Men de kunde bara tänka på utseendet....är inte arkitektur lika mycket hållbarhet/säkerhet som utseende? De påstår ju dessutom att de skottat taket....Med facit i hand har Vänersborg inte byggt annat en skokartong med designer look. Här har våra barn fått lida med nerdragningar i skolan för att de ska ha haft råd att betala skiten och så håller den inte...jag blir så förbannad!!
Och vad är det för skit att inte veta från början vad det kostar?! Jag tror nog de visste det men vågade inte gå ut med det direkt....man kan ju bara inte räkna fel på 125 miljoner kronor?!? I så fall undrar jag hur fan den idioten har kunnat få jobb som missköter sig så illa och inte kan räkna!!
Så nu har jag fått ur mej lite ilska...ska fortsätta jobba!

1 kommentar:

Ullkika sa...

Ja a vad ska man säga?! Robban sa Yes! men det vette katten om jag vill säga... hm! nu får vi väl in ytterliggare några barn på avdelningen under vårkanten, för att bekosta lagningen av eländet.
KramiZ på dig... Psst! har gjort två pass på Mp i veckan ;)