onsdag 3 februari 2010

Önskemål

Ja, imorgon åker (barnens) farmor o farfar till Mexiko för att fira farmors födelsedag. 30+ blir hon den unga damen. Och jag vill ju givetvis gratulera väldans mycket!!
Eftersom jag är minst lika dålig som hennes syster på att komma ihåg födelsedagar så passar jag på att göra en första gratulationsinsats nu! GRATTIS med bamsekramar!!
Sen vill jag oxo passa på att påpeka för dom att....tja...min högsta önskan är ju att ni tar med er en mask hem till mej. Och jag har varit så snäll så jag har googlat lite på mexikanska masker och hittade 3 fin fina underbara exemplar!! Känner för något med färg...

Den här sista bilden får väl representera det jag inte vill ha. För det är ju inte meningen att barnen ska bli livrädda är de vaknar mitt i natten och vill komma ner. Men de var rätt fräcka!! Tänk vad ovanligt att ha ngt sådant på väggen.Som jag förstår så har ju alla mer eller mindre något som de samlar på och mitt stora samlar intresse är alltså masker. Och jag kan stolt presentera en hel vägg i våran hall med masker från olika håll i världen...som Mexiko, Grekland, Brasilien, Amerika, Taihland m.m. Alla masker är underbara gåvor från familj o vänner (Mia) som tänkt på mej när de varit iväg. Och jag älskar dom som bara den!
Tyvärr så har jag inte märkt maskerna när o var de är inköpta o av vem. Det tycker jag är jätte synd för man minns inte var alla kommer i från. Vissa ser man ju på stilen men många andra ser man inte alls.
2 av mina fina masker har jag fått inköpt från marknader (tror jag) här...men de räknar jag inte in i min samling...för regeln är att de ska vara inköpta från ett annat land!
Mitt samlarintresse började för jätte längesedan när min moster Birgit var till Taihland för första gången. Då hade hon köpt med sig hem en present som tack tror jag för att jag tog hand om hennes lägenhet när hon var borta. Presenten var en underbart fin mask.....nu hänger den i centrum på väggen som en symbol att den var först! Den börjar nog snart vara 20 år.

TACK alla underbara för mina masker!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag testar väl själv då.

JennyM sa...

test