tisdag 16 februari 2010

Slumpen eller....?

Efter att ha skyndat mej iväg från jobbet till skolan och hämtat Casper, kommer vi in till folktandvården och blir uppropade.

Vi hade fått en tid till en en tandspecialistläkare för att han biter lite konstigt...eller inte alls. 5 min om ens det fick han sitta i tandläkarstolen och höra hur fina hans tänder var...de som kom alltså. Sedan var det över. Vad gjorde vi där....var min fråga?! Något så meninglöst besök har jag aldrig varit på i hela mitt liv!

Men men...till det lite mer spektakulära som hände på vägen tillbaka. Ser en katt komma springandes mot vägen, mot övergångsstället vid ett gupp....ojoj...nu måste jag stanna för den här katten kommer springa över vägen tänker jag. Så jag stannar bilen vid övergångsstället....och det gjorde katten med. Jag står kvar lite....och katten springer över!! Var katten lat och ville inte hoppa över den lilla snövallen? Eller har katter kattvett att gå över vägen vid övergångsställe...OCH stanna när det kommer en bil? Det är dagens fråga!! Ursött var det i alla fall...att den stannade och väntade på tills den såg att den fick lov att gå över vägen.

Inga kommentarer: