söndag 7 februari 2010

Tvi!

Jag kom på att jag missat berätta om Willes bravader från förra veckan. När jag bara ville dö och försvinna från jorden.

Vi var på A-lags match. Och vi kom dit.....jag väntade på att han skulle få nått att tjura över så han får lägga sig ner på golvet i ishallen och grina...(det har han gjort otaliga gånger)...men det gick fint. Matchen började och vi tittade. Wille sprang på läktaren som vanligt....sedan säger nått mej att jag ska titta på honom....och DÅ...när han går förbi 3 personer, två steg längre ner så ser jag hur han spottar mot dom!!! (ingen träff som tur var)
Jag trodde inte mina ögon!! Och jag ville bara mörda ungen....det var i slutet av match perioden och jag satte han i mitt knä tills den var över. Sedan fick han gå och säga förlåt till dom som satt där. Förlåtet satt låååångt inne oxo....vi stod nog där säkert 5 min innan han fick ur sig ordet.
Varför jag inte gick direkt var för att en av dom som satt där brukar skriva på hemsidan om matchen och jag ville inte störa dom precis just då.

Vad säger man, det är lite hans nya grej just nu....spottas. Förslag på mer än "Fy dej, man får inte spottas...äckligt!" välkomnas varmt!

När han gör sånna här saker så känns lixom ordet "Stick bajskorv" som han sa till en farbror på vårdcentralen inte så farligt....men det är ju ABSOLUT inte Ok det heller!

1 kommentar:

Ullkika sa...

Ja a du vad gör man?! men jag kan inte låta bli att skratta liiite grann åt den lille...
Hur har du ordnat din blogglista? med dina bloggar som du följer??
KramiZ Ullkika