torsdag 11 mars 2010

Dagens Fynd...

Denna rubriken snor jag från min vän idag, för jag kan inte komma på något bättre att beskriva dagens inköp.
Åkte med gulliga arbetskamraten Pia till Överby idag efter jobbet. Hade barnen med mej som blev väldigt förtjusta över att hon var med. Alla utom Casper som lät tristheten ta över. Han kunde inte se tjusningen med att följa med mamma o handla kläder....hmmm...konstigt.
I alla fall så hittade jag denna gudomligt söta tunika. Jag älskar älskar älskar den! Lite dyr tyckte jag den var med jag hade ju 30% så det var överkomligt.Wille sprang som en jude i affären och Pia hade fullt upp med att passa honom. Stackars Pia, hon fick nog inte titta så mycket som hon ville. Tack vännen!! Dessutom fick hon prova på hur det är att skämmas över barn, för naturligtvis så hann ju Wille ställa till det....precis vid ingången till Kappahl så hade dom en stor "knippe" ballonger...dom tyckte Wille om! Så mycket, att när jag stod i kassan så hör jag ett ljudligt pang!!! Och jag visste ju vem det var....HAHAHA...sedan kom Pia med ett stadigt tag i Willes hand mot mej...Tack gud för att någon i 5 sekunder trodde att det var hennes unge och inte min!!

Efter dom pinsamheterna så gick vi ner till Skopunkten och kollade på skor. Då hittade jag dessa som blev dagens fynd!De hade kostat 499:-, men kostade nu bara 199:-. Även Pia hittade sig ett par söta tygsandaler med lite klack...vit o blårandiga, som oxo kostade 199:-. Då kom jag på snilleblixten att jag kunde ju betala hennes skor för då blev det halva priset på ena och sedan kunde vi ju dela på totalkostnaden. Så blir skorna lite billigare...sedan vid kassan frågar tjejen om jag vill bli medlem hos dom o få ett kort. Då skulle jag få ytterligare 10% rabatt på köpet. Totalkostnaden av dessa stövlar blev 134:-!!! Är inte det dagens fynd så vet jag inte vad som är det.

Efter det så dundrade jag o barnen iväg till hockeyn för att se VHC spela, hade lovat Katta att hjälpa henne i cafét för att hon skulle vara sjukvårdsansvarig. Har kommit hem för en stund sedan och just nu har jag så ont i min bak att jag knappt vet var jag ska ta vägen. Det var inte bra att varken gå eller stå!! I morgon ringer jag till VC så de får kolla vad som har hänt med min svans. VHC vann överlägset kan jag tillägga.

3 kommentarer:

Ullkika sa...

Ljuvlig tunika! var hittade du den?! ifall jag skulle vilja kopiera dig ;)
Stövlarna var ju också najs!!
Fniss! du skriver så roligt, jag sitter alltid & ler när jag läser vad du har att berätta.
Tack såå hemskt mkt för dina ljuvliga kommentarer på min blogg. Jag svarar alltid efter det att du skrivit ngt, har du sett det? KramiZ Ullkika

JennyM sa...

Ja jag ser det...kollar alltid om du gjort det ;o). O tack själv för kommentarerna!! Det är så roligt. Jag köpte tunikan på Kappahl, och älskar den!! Den är så skön oxo, du skulle passa jätte bra i den! Känns som om det är lite din stil med...Kramen!

Ullkika sa...

Jajamensan! helt i min stil...
Tjing!