fredag 19 mars 2010

Fy för bra böcker!!

NÄ...vad är det för njutningsbart med en bok som är SUPER DUPER bra?!? Man läser tills ögonen blööör njuter av varje mening och samtidigt så önskar man att boken aldrig tar slut! Man känner ångest över känslan att aldrig mer hitta en bok som är så bra. Ju närmare slutet man kommer desto värre blir det, men man kan inte slita sig från att läsa!
Just nu läser jag Dan Brown, Den förlorade symbolen. Har älskat hans böcker som handlar om Robert Langdon och hans värld av symboler, myter o hemliga sällskap. Sist jag hade denna vånda var när jag läste Twilight böckerna....ÅH SÅ BRA....om jag hade förmågan att läsa böcker flera gånger skulle jag läsa dom igen. Men...jag gillar inte att läsa en bok mer än en gång, tycker det blir tråkigt när man känner igen och vet vad som händer...inget blir som första gången i alla fall.

Är det bara jag som finner denna känsla hemsk?!

2 kommentarer:

Ullkika sa...

Jag håller fullständigt med dig! jag har varken läst Twilight eller den senaste av Dan Brown... så då har jag lite & se fram emot alltså?!! härligt! jag läser just nu en barnbok tror jag det är , Bläckhjärta heter den... mysig bok, en del av en triologi.
Har du slitit ut bokmärket än då? Jag själv samlar på just bokmärken ;) byter varje gång jag byter bok - en fix ide´jag har, fniss!
KramiZ Ullkika

JennyM sa...

haha..ja vilken fix ide!! en väldigt gullig sådan...då kan man ha ett fint bokmärke i varje bok man har.
Jag har sett filmen bäckhjärta, gillade den...så jag kan tänka mej att böckerna är bra...vill du veta hur det slutar? ;o)

Har inte slitit ut märket...jag är så rädd om det...hihi..wille tycker oxo det är jättefint...speciellt grodan..