måndag 22 mars 2010

Mary Kay

Här om dagen så blev jag så störd av en sak att jag nu känner att jag måste skriva om det.
Ärendet gäller Mary Kay. En jag känner bloggade om dom och skrev hur mycket hon gillar dom och hur mycket hon hade köpt till rabattpris för att hon säljer grejer åt dom. Som tacken för denna positiva "gratisreklam" får hon ett samtal där hon hotas att bli stämd och så tas blogginlägget bort!?! Men ärligt talat...vad i glödsvedda helvete är det?!?! Kände att jag blev så heligt förbannad...man ska väl vara glad för all reklam man kan få och speciellt när det är bra!?!

Sen i förrgår kom det till min vetskap att en annan jag känner oxo säljer Mary Kay, och då är "reglerna" så att man ska ha svart kjol o kavaj när man säljer. Man får inte bjuda på vin och absolut inte kalla det party! Nähä...man ska gå på något (glömt bort det fiiina ordet som man ska kalla det) och titta på en begravningsklädd person och sedan få lust att köpa skönhetsprodukter. Hur roligt låter det?!?

Nänä...alltså enligt mina tycken är detta inte mer förnämnt än Oriflame. Det är ju ett sminkparty man ska på, man vill ha trevligt...bli bjuden gott o på vin. Har du trevligt köper du!! (så fungerar i alla fall jag) Och med all säkerhet...har man trevligt går ordet vidare och så får fler folk upp ögonen och vill vara med!! Funkar det inte så...eller är det bara jag som gör det?

Känner att jag skriver osammanhängande, men det är bara för att jag är så upprörd över detta och vet inte hur jag ska formulera mej för att få fram hur jag känner rätt. Tänker i alla fall uppleva detta stelhetsparty någongång när jag får chansen så jag får en egen uppfattning om detta är så mycket bättre än allt annat smink så får vi se sen vad jag skriver....fast nu kanske jag blir stämd och åker i fängelse innan jag hinner skriva igen, bara för det jag skrev nu...vem vet!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag håller helt med dig! Jag är själv en säljare på mk som aldrig sålt något. Lite sekt varning på alltihop... Har tappat suget helt och tycker d är jobbigt att dom ringer och tjatar om möten som jag borde gå på som är i gbg och dessutom kostar 500-600 kr. Ork med detta! Tack för ditt stöd kompis! Kram Emelie

Ullkika sa...

Tjo!
Låter väldigt knepigt får jag säga...?!! Hm!
Jag är helt såld på produkterna :S Maryk har hjälpt min "svåra" hud, jag är som en "torrboll" hela jag ;)
Nåja! jag har inte råd med dem för tillfället - tyvärr!!
När jag har varit på Mk visning så har jag; som bjudit med mig några vänner, tagit med mig typ paj & sallad samt VIN... hör & häpna!! Men det är ju å andra sidan inte Mk konsulenten som bjuder på Vin då, så därför har det väl varit ok kanske?!!
Men visst har jag också fått uppfattningen om att det är lite sekt över alltihop, det är det på Oriflame också för den delen... jag har sålt det, Hm!
Nåja! Jag Älskar Mary Kay- produkterna & vill ha det igen så snabbt det bara går... sååå på nästa visning eller vad det nu heter, så är du medbjuden Jenny ;) vi får helt enkelt boka en tid snart, eller?!!
KramiZZ Ullkika

JennyM sa...

Ja jag vill följa med på en KLASS (töntnamn) och kolla in produkterna så jag får se med egna ögon om de kan anse sig ha rätten att vara mer än alla andra!! Tyvärr så tycker alla jag hört med om produkterna...har oxo problem hy, super torr och tål nästan inget förutom olivolja, annars får jag små blemmor och blir rödflammig på kinderna. Jag verkligen ogillar deras sätt...och jag skulle bli väldigt besviken om jag tycker dom är bra.. ;o)

Jag har oxo sålt oriflame men det var inte alls ngt i likheten av detta, men det var jätte många år sedan.

Anonym sa...

Läs mer om Mary Kay här. Inte alltid så kul att vara med. http://pyramidenstopp.wordpress.com