onsdag 24 mars 2010

Match

Det var med stor olust som jag lämnade Wille på dagis idag. Han hade sån hemsk hosta och så klagade han på huvudvärk. Men han var ändå piggelinen själv och hade ingen feber.
Kändes konstigt att hälla i honom alvedon och sedan köra honom till dagis. Sitter hela tiden och väntar på att dom ska ringa....men nu verkar väl alvedonen som bäst. Vid lunch får vi se hur det går. Sade till dom att de får ge honom Airomir så att det vidgar rören lite, kanske hostar han mindre då.

Igår fick pojkarna post av mormor, en peng och ett litet skrivet brev. Det är alltid lika uppskattat av pojkarna. Nu kan ju inte Wille läsa men mormor ritade en katt! Sedan gick han och höll sin peng hela kvällen....men nu vet jag inte var han har den. Lite oroväckande med tanke på att det var en hel hundralapp!

Föräldra matchen med Linus lag blev en lyckad match igår. De vann med hela 6-2! Seniorlaget körde med lite fulspel och blev naturligtvis straffade för detta. En fick matchstraff och Peter fick 4 minuter för våld mot egen son! Då myste Linus ;o)
Casper skötte båset för seniorerna och även där pågick fultrix...de ville ut i förtid, och Casper fick sig en tryckare för att han var stenhård med att de skulle sitta tiden ut! BRA Casper!! Speaker för dagen var proffset Katta, som både hejade på lilla laget och fick hjälpa domaren Durra med var pucken skulle släppas ner. Själv skötte jag musiken den lilla stund jag hann se....och det gick ju inte så bra. Katta fick även hjälpa mej med vad jag skulle göra, så det kan gå! Stackars Katta, hon hade det inte lätt! Önskar jag hade lite bilder som jag kan visa, men jag kom direkt från jobbet och inte tänkte gubben på att ta den med sig.

1 kommentar:

Ullkika sa...

Fniss! lät som om ni hade en kul stund ihop... jag hade ju sett fram emot att få ha målvaktsskydd på denna gång ;) blev lovad det förra gången, hm! men det bidde aldrig.
Nåja! jag brottas med mig själv här hemma tyvärr... det går upp & ner som en berg å dal bana. Livet blir inte alltid som man tänkt sig =(
KramiZ Ullkika