söndag 19 september 2010

Politik nolla!!

Jag känner mej upprörd över hur det ser ut i valet just nu! Antagligen vet jag alldeles för lite om politik...men jag förstår inte varför de blå måste vinna! De är ju 4 block som räknas samman och de röda bara 3, för mej är ju det orättvist. Och tittar man bara på blocken så är det ju S som leder?!?! Folket vill inte alls ha Fredrik R som statsminister. Hur kan det få vara så??
Det borde ju vara det parti som får flest röster som vinner....eller? Och ska vi verkligen ha blått igen?! Usch...min enda tanke är hur egoistiska vi är som människor, och värre blir vi verkar det som. Sparka bara på dom som redan ligger, tänk bara på sej själv! Tänk om värsta rikemannen en dag skulle bli helt barskrapad och inte ett öre kvar...ÅH va kul det skulle vara!!
Jag är arg och upprörd och helt oförstående vad gäller politik....kanske har jag helt fel, och antagligen kan jag inget om politik så jag borde hålla käften..eg är jag inte intresserad....men så här känns det!

BLÄ!!

1 kommentar:

Ullkika sa...

Ja a du! det värsta tycker jag ändå är att Sverigedemokraterna får ett finger med i spelet... men jag är ingen politiker jag heller, hm!
Nu är hockeyn igång igen, jii haa!
KramiZ Ullkika